Na web stranicama Ginekologije Boras smo pronašli 3 zgodna online alata za sve žene.

Kalendar trudnoće

Kalkulator trudnoće i kalendar trudnoćeInteraktivni kalkulator za trudnice i kalendar preporučenih pretraga je online alat za trudnice. Dovoljno je samo upisati prvi dan zadnje mjesečnice i ovaj online alat će vam izračunati datum začeća i datum očekivanog poroda.

Kalendar trudnoće kod ovog alata je jako koristan. Na gore upisani prvi dan zadnje mjesečnice ovaj kalendar će po tjednima trudnoće ispisati sve preporučene pretrage koje biste trebali napraviti u trudnoći. Uz preporučene pretrage blog web stranice Ginekologija Boras sadrži i objašnjenja pojedinih pretraga. Tako možete puno saznati o ultrazvuku i drugim pretragama. Vezano za ultrazvuk, tu su na primjer članci: 2D, 3D i 4D ultrazvuk u ginekologiji i trudnoći, Ultrazvuk – sve što ste htjeli znati a niste imali koga pitati. Posebno je jasno objašnjen nalaz papa testa i kako ga tumačiti.

Kalkulator plodnih dana – ovulacije

Kalkulator plodnih danaDrugi alat na ovim web stranicama je Kalkulator plodnih dana. Ovaj kalkulator vrši izračun plodnih dana. Dakle, kada je najveća mogućnost da ostanete trudni.

U ovaj kalkulator je dovoljno upisati prvi dan zadnje mjesečnice i trajanje ciklusa. Za pouzdan izračun je bitna pravilnost vaših menstrualnih ciklusa.

Kalkulator idealne težine, BMI i PI indexa

Kalkulator idealne težineKalkulator idealne težine vrši izračun vaše idealne težine, te prikazuje BMI i PI indexe. Dovoljno je upisati vašu visinu i težinu i dobiti ćete cijeli niz infomracija. Osim idealne težine dobiti ćete i svoju vrijednost BMI i PI indexa te detaljna objašnjenja ovih indexa.

 

 

https://i0.wp.com/eco.centarnet.com/wp-content/uploads/2019/12/kalkulatori-za-fb.jpg?fit=550%2C289&ssl=1https://i0.wp.com/eco.centarnet.com/wp-content/uploads/2019/12/kalkulatori-za-fb.jpg?resize=150%2C150&ssl=1CentarnetZdravlje
Na web stranicama Ginekologije Boras smo pronašli 3 zgodna online alata za sve žene. Kalendar trudnoće Interaktivni kalkulator za trudnice i kalendar preporučenih pretraga je online alat za trudnice. Dovoljno je samo upisati prvi dan zadnje mjesečnice i ovaj online alat će vam izračunati datum začeća i datum očekivanog poroda. Kalendar...