EU Ecolabel daje potvrdu tvrtkama da njihovi proizvodi i usluge zadovoljavaju visoke standarde zaštite okoliša, a s druge strane EU Ecolabel potrošačima olakšava odabir proizvoda ili usluga koji manje opterećuju okoliš.

EU Ecolabel pruža priliku hrvatskim proizvođačima da povećavaju svoju konkurentnost i prepoznatljivost među kupcima koji sve više daju prednost eko-proizvodima!

Zeleno gospodarstvo je rastući trend u Europi i svijetu, a EU Ecolabel je eko-oznaka kojoj potrošači mogu vjerovati – biraj zeleno, napravi odgovoran odabir za svoju tvrtku!

Potrošači se mogu pouzdati u znak EU Ecolabel jer svaki proizvod ili usluga koji ponosno nosi tu ‘veliku’ i iznimno bitnu oznaku prolazi zahtjevan postupak provjere njegovog utjecaja na okoliš u svim fazama životnog ciklusa. Mjerila koja se pritom primjenjuju znanstveno su i stručno utemeljena i bazirana na značajnim utjecajima proizvoda i usluga na okoliš!

Priključi se sve prisutnijem trendu življenja ‘zelenim’ stilom života i odluči se da i tvoj proizvod postane dijelom obitelji proizvoda koji imaju manji okolišni otisak od istovrsnih proizvoda tijekom cijelog životnog ciklusa.

Više proizvoda. Jedan EU Ecolabel. Jedna planeta.

Kako bi bili sigurni da radite najbolje za planetu i prirodu, osim okolišnih aspekata, EU Ecolabel mjerila obuhvaćaju i sigurnost primjene te funkcionalnost proizvoda, primjenu alternativnih metoda u proizvodnji, zamjenu tradicionalnih komponenti ili kemikalija manje štetnima za okoliš.

Izvor: www.zastitaokolisa.dashofer.hr

https://i0.wp.com/eco.centarnet.com/wp-content/uploads/2017/10/eu-ecolabel.jpg?fit=550%2C289https://i0.wp.com/eco.centarnet.com/wp-content/uploads/2017/10/eu-ecolabel.jpg?resize=150%2C150CentarnetEko proizvodi
EU Ecolabel daje potvrdu tvrtkama da njihovi proizvodi i usluge zadovoljavaju visoke standarde zaštite okoliša, a s druge strane EU Ecolabel potrošačima olakšava odabir proizvoda ili usluga koji manje opterećuju okoliš. EU Ecolabel pruža priliku hrvatskim proizvođačima da povećavaju svoju konkurentnost i prepoznatljivost među kupcima koji sve više daju prednost...