Edasa-Bašić je tvrtka koja se bavi cijelim spektrom građevinskih radova. Posebno su specijalizirani za hidroizolacije ravnih krovova i sanacije krovišta, adaptacijske radovi po principu: ključ u ruke, termoizolacije, fasade.

Hidroizolacije ravnih krovova u Zagrebu i okolici, hidroizolacija PVC i TPO membranom, bitumenom, katranom, sanacije krovišta, zeleni krovovi, termoizolacije, adaptacije i obnove fasada kuća i zgrada, kompletni građevinski limarski radovi, podopolagački radovi, precizni keramičarski radovi, unutarnje i vanjsko strojno žbukanje, izravnavanje podova, sušenje glazura, garancija na adaptacijske i ostale radove, odvoz građevinskog otpada u Zagrebu i okolici - Edasa Bašić

Hidroizolacije ravnih krovova u Zagrebu i okolici, hidroizolacija PVC i TPO membranom, bitumenom, katranom…

Hidroizolacija ravnih krovova su bitan element za cijeli objekt jer ako nisu dobro izvedene, dovode u pitanje konstrukciju cijelog objekta.Tvrtka Edasa Bašić već dugi niz godina ima iskustva sa hidroizolacijom ravnih krovova. Hidroizolacije ravnih krovova u Zagrebu i okolici, hidroizolacija PVC i TPO membranom, bitumenom, katranom, sanacije krovišta, zeleni krovovi, termoizolacije, adaptacije i obnove fasada kuća i zgrada, kompletni građevinski limarski radovi, podopolagački radovi, precizni keramičarski radovi, unutarnje i vanjsko strojno žbukanje, izravnavanje podova, sušenje glazura, garancija na adaptacijske i ostale radove, odvoz građevinskog otpada u Zagrebu i okolici - Edasa BašićOdabiru najbolje moguće materijale, bilo da su to bitumenske, bazirane na katranu, PVC ili TPO krovne membrane i folije. Obratite se ovoj tvrtci za stručnu procjenu, odabir najboljih materijala i kvaliteno odrađene sanacije i kompletne hidroizolacije ravnih krovova.

Zeleni krovovi

Obratite se ovoj tvrtci za stručnu procjenu mogućnosti postavljanja zelenih krovova na vaš objekt.

Adaptacijski radovi po sistemu – ključ u ruke, adaptacije i obnove fasada, kompletni građevinski limarski radovi,

Edasa Bašić radi kompletne adaptacijske radove. Tako su tu od kompletne sanacije krovišta sa građevinskim limarskim radovima, hidroizolacije ravnih krovova, radovi na fasadama kuća i zgrada, unutarnje i vanjsko strojno žbukanje, do podopolagačkih i keramičarskih radova.

Sanacije krovišta, kompletni građevinski limarski radovi

Krovne konstrukcije i pokrov (crijep ili neki drugi materijal) godinama gube funkciju te na kraju dolazi do prokišnjavanja. Kod težih situacija postoji i opasnost od urušavanja krova i kompletne krovne konstrukcije.

Hidroizolacije ravnih krovova u Zagrebu i okolici, hidroizolacija PVC i TPO membranom, bitumenom, katranom, sanacije krovišta, zeleni krovovi, termoizolacije, adaptacije i obnove fasada kuća i zgrada, kompletni građevinski limarski radovi, podopolagački radovi, precizni keramičarski radovi, unutarnje i vanjsko strojno žbukanje, izravnavanje podova, sušenje glazura, garancija na adaptacijske i ostale radove, odvoz građevinskog otpada u Zagrebu i okolici - Edasa BašićSanacije krovišta je jedna od usluga koje nudi ova svestrana građevinarska tvrtka. Osim izmjene konstrukcije i pokrova, rade i limarske radove vezane za sanacije krovišta. Krovove pokrivaju s različitim pokrovnim materijalima, ovisno o potrebama, budžetu i tehničkim procjenama. Tako rade sa crijepom, betonskim ili glinenim, limenim pokrovima, šindrom itd.

Građevinski limarski radovi

Kompletni građevinski limarski radovi su također u ponudi tvrtke Edasa Bašić. Pod građevinskim limarskim radovima podrazumijevaju radove potrebne za krovišta. Tu su oluci, opšavi oko prozora, dimnjaka itd.

Obnove fasada kuća i zgrada, termoizolacije…

Kod kompletnih adaptacijskih radova po sistemu – ključ u ruke, a i pojedinačno, tvrtka Edasa Bašić vrši radove na fasada kuća i zgrada. Opremljeni su najkvalitetnijim uređajima za strojno žbukanje unutarnjih i vanjskih zidova. Također paze i na izbor materijala kod primjene.

Termoizolacije su poseban faktor na koji paze pri primjenama, koristeći najnovije isprobane materijale. Vrše termoizolacije kompletnih objekata ili djelomično, ovisno o potrebama klijenata. Često su to izolacijske ploče na bazi kamene vune ili stiropora.

Izravnavanje podova, sušenje glazura

Tvrtka Edasa Bašić je opremljena strojevima za izravnavanje podova, te u slučaju većih neravnina izrađuju i glazure. Posjeduju i strojeve za sušenje glazura.

Precizni keramičarski radovi

Keramičarski radovi su ono po čemu su prepoznati i priznati od svojih klijenata. Primjena od polaganja na podove, zidove, stubišta i terase im je specijalnost. Keramičarski radovi podrazumijevaju dobro pripremljene podloge.

Garancija na adaptacijske i ostale radove

Tvrtka Edasa Bašić na sve radove daje garanciju, što je osim velikog broja zadovoljnih klijenata dobar razlog da im se javite ukoliko imate potrebe za njihovim uslugama.

Hidroizolacije ravnih krovova i sanacije krovišta, adaptacijski radovi po principu: ključ u ruke, termoizolacije, fasade, čišćenje i odvoz krupnog otpada u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj su samo neki od poslova kojima se bavi tvrtka Edasa-Bašić.

Kontakt EDASA-BAŠIĆ j.d.o.o. za usluge

Španovička ulica 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel.: 098 1783 197
tel.: 095 771 60 34
e-mail: edasa.basic@gmail.com
www: www.edasa-basic.hr

https://i0.wp.com/eco.centarnet.com/wp-content/uploads/2018/03/hidroizolacije-ravnih-krovova-zagrebu-okolici-hidroizolacija-zeleni-krovovi-adaptacije-obnove-fasada-kuca-zgrada-gradevinski-limarski-radovi-zagreb-basic.jpg?fit=550%2C289https://i0.wp.com/eco.centarnet.com/wp-content/uploads/2018/03/hidroizolacije-ravnih-krovova-zagrebu-okolici-hidroizolacija-zeleni-krovovi-adaptacije-obnove-fasada-kuca-zgrada-gradevinski-limarski-radovi-zagreb-basic.jpg?resize=150%2C150CentarnetBaza poduzetnikaGrađevinske tvrtkeOkoliš, energija i stanovanjeZeleni krovoviAdaptacije,Građevinske tvrtke,Hidroizolacije,Sanacije,Zagreb,Zagrebačka županija,zeleni krovovi
Edasa-Bašić je tvrtka koja se bavi cijelim spektrom građevinskih radova. Posebno su specijalizirani za hidroizolacije ravnih krovova i sanacije krovišta, adaptacijske radovi po principu: ključ u ruke, termoizolacije, fasade. Hidroizolacije ravnih krovova u Zagrebu i okolici, hidroizolacija PVC i TPO membranom, bitumenom, katranom... Hidroizolacija ravnih krovova su bitan element za cijeli...