Flaše za naše pajdaše” je mjesečna akcija skupljanja povratne ambalaže koju organizira Udruga Merida  sa svhom razvijanja navike recikliranja ambalaže. Prihod od sakupljene ambalaže koristiti će se za skrb štićenika udruge.

Flaše za naše pajdaše

naša je mjesečna akcija skupljanja povratne ambalaže na 5 lokacija:

  • park kod Zagorske (Park Pravednika),
  • Vau park Ravnice,
  • pseći park Trnsko,
  • park za pse Gajnice i
  • park za pse na Jarunu.
Cilj akcije je prikupiti povratnu ambalažu, bilo da se radi o plastičnim ili staklenim boca ili pak limenkama. Na navedenim smo lokacijama svi u isto vrijeme – od 10 do 12 sati, a nakon toga, ambalažu nosimo u odabrane dućane zamijeniti za povratnu naknadu.
Poanta ove akcije je da zajedno razvijemo naviku recikliranja ambalaže jer to pridonosi zaštiti okoliša, ali isto tako, da pomognemo našim štićenicima koji svaki mjesec trebaju ampulice, hranu i veterinarsku skrb :)
Nadamo se da se vidimo i ovaj i svaki sljedeći mjesec do kraja 2017. godine :)
Udruga za pomoć i unaprjeđenje života životinja “Merida”
10000 Zagreb
Erste banka
IBAN: HR9224020061100805782
SWIFT: ESBCHR22

Merida je udruga za pomoć i unaprjeđenje života životinja, a bavi se udomljavanjem i educiranjem javnosti o psima, mačkama, kunićima i zamorčićima te pomaganjem drugim vrstama životinja ovisno o znanju i mogućnostima.

Pozivamo sve koji žele biti volonteri ili su se već okusili u tome da nam se pridruže i surađuju s nama bilo kao tete/stričeki čuvalice, volonteri vozači, volonteri štandaši ili jednostavno savjetom ili preporukom.

Za sve informacije možete se obrati na e- mail: udrugamerida@gmail.com

Save

Save

Save

Save

https://i0.wp.com/eco.centarnet.com/wp-content/uploads/2017/07/flase-za-naše-pajdase-Udruga-Merida.jpg?fit=500%2C250&ssl=1https://i0.wp.com/eco.centarnet.com/wp-content/uploads/2017/07/flase-za-naše-pajdase-Udruga-Merida.jpg?resize=150%2C150&ssl=1CentarnetKućni ljubimciAmbalaža,recikliranje,Unaprjeđenje života životinja,veterinarska skrb
Flaše za naše pajdaše' je mjesečna akcija skupljanja povratne ambalaže koju organizira Udruga Merida  sa svhom razvijanja navike recikliranja ambalaže. Prihod od sakupljene ambalaže koristiti će se za skrb štićenika udruge. Flaše za naše pajdaše naša je mjesečna akcija skupljanja povratne ambalaže na 5 lokacija: park kod Zagorske (Park Pravednika), Vau...