Webshop Dobre ljekarne je potvrđen od HALMED-a, a često organiziraju prodajne akcije i popuste u svom webshopu kod online kupovine. Nude širok asortiman pripravaka i preparata na bazi prirodnog bilja.Pripravci i preparati na bazi prirodnih bilja, za zdravlje mišića, kostiju i zglobova, otklanjanje tegoba, bolova, prehlada, alergija, Dječja prehrana, oprema, njega i tegobe, Kompletni dodaci prehrani, Popusti kod online kupovine u webshopu, Dobre ljekarne - webshop potvrđen od HALMED-a, Ljekarne u Trilju, Slanom, Župi Dubrovačkoj, Rakovici, Cisti Provo

Pripravci i preparati na bazi prirodnog bilja

Dobre ljekarne su svoj asortiman odabrale prema kriteriju: što više pripravaka na bazi prirodnih bilja. Tako se u njihovom webshopu mogu naći pomno odabrani proizvođači, razne vrste čajeva, različitih prirodnih dodataka prehrani, ginko i druge kapsule, lanena i druga ulja, kupinovo vino, balzami i gelovi od gaveza… Generalno, izvrsno je opskrbljena ljekarna prirodnim pripravcima i preparatima.

Pripravci za zdravlje mišića, kostiju i zglobova…

Dobra je opskrbljenost pripravcima za zdravlje mišića i zglobova. Tu su na primjer, različiti balzami, kreme, gelovi, tonici, flasteri za različite probleme i zdravlje mišića, zglobova i kostiju. Trebate li mast od gaveza, konjski balzam, komplekse vitamina i minerala za kosti i zglobove, vražju kanđu iz pustinje Kalahari itd posjetite ovaj webshop.

Pripravci i preparati na bazi prirodnih bilja, za zdravlje mišića, kostiju i zglobova, otklanjanje tegoba, bolova, prehlada, alergija, Dječja prehrana, oprema, njega i tegobe, Kompletni dodaci prehrani, Popusti kod online kupovine u webshopu, Dobre ljekarne - webshop potvrđen od HALMED-a, Ljekarne u Trilju, Slanom, Župi Dubrovačkoj, Rakovici, Cisti ProvoKompletni dodaci prehrani

Dobre ljekarne su u svom webshopu opskrbljene i kompletnim dodacima prehrani: vitaminima i mineralima, probioticima, aminokiselinama, dijetetskim proizvodima, sportskom prehranom. Specijalan je i odabir čajeva, ljekovitog bilja, te meda i pčelinjih proizvoda.

Otklanjanje tegoba, bolova, prehlada, alergija

Pripravci za otklanjanje različitih tegoba: bolova, prehlada, poteškoća s mokrenjem, proširenih vena, hemoroida, alergija, stresa, nesanica, umora i probavnih tegoba su na pregledan način sortirani na webshopu “Dobre ljekarne”.

Dječja prehrana, oprema, njega i tegobe

Webshop Dobre ljekarne ima i širok asortiman za dječju prehranu, opremu za bebe i djecu, proizvoda za njegu djeteta. Tu su i rješenja za tegobe djece, balzami, masti, sirupi za apetit, protiv grčeva, specijalni šamponi itd.

Kozmetika

Dobre ljekarne često organiziraju prodajne akcije kozmetike. Proizvodi za njegu lica i tijela, kose i noktiju, dekorativna kozmetika i kozmetički pribor se također mogu naći u njihovom webshopu.

Webshop potvrđen od HALMED-aWebshop potvrđen od HALMED-a.

Dobre ljekarne webshop su potvrđene od HALMED-a krovne organizacije za promet lijekovima i medicinskim proizvodima u Republici Hrvatskoj. Dobre ljekarne ostvaruju posebna partnerstva sa domaćim farmaceutskim brandovima kao s YASENKOM Vukovar i Galenskim laboratorijem Split.

Novosti u asortimanu webshopa Dobre ljekarne

  • Plant prirodni preparati za trudnice, majke i dojilje
  • Biofarm prirodni, biljni preparati za njegu ljepote i zdravlja
  • Biofarm poklon asortiman za sve prigode
  • Placentor prirodna francuska kozmetika
  • Program sportske prehrane kroz sve najvažnije globalne brandove kao weider, optimum nutrition i multipower
  • Cosmel prirodna hrvatska kozmetika
  • Woobamboo prirodne četkice s bambusovom drškom.

Dobre ljekarne također imaju širok asortiman ortopedskih pomagala i papuča kao dr. Luigi, Mediwalk, Futti, Kopitarna.

Pripravci i preparati na bazi prirodnih bilja, za zdravlje mišića, kostiju i zglobova, otklanjanje tegoba, bolova, prehlada, alergija, Dječja prehrana, oprema, njega i tegobe, Kompletni dodaci prehrani, Popusti kod online kupovine u webshopu, Dobre ljekarne - webshop potvrđen od HALMED-a, Ljekarne u Trilju, Slanom, Župi Dubrovačkoj, Rakovici, Cisti Provo, dostava ljekarnePopusti kod online kupovine u webshopu i dostava ljekarne

Dobre ljekarne daju popuste u svom webshopu kod online kupovine. Tako daju 6% popusta  na kupnju iznad 350 kn, 12% popusta na kupnju iznad 700 kn. Također imaju i besplatnu dostavu iznad 350 kn.

Dobre ljekarne webshop je trenutno najpovoljnjiji u Hrvatskoj!

Dobre ljekarne dostavljaju naručeno po teritoriju Hrvatske. Partner ljekarne za dostavu naručenih proizvoda je Hp express. Dostava ljekarne je redovita i unutar 48 sata od narudžbe.  Trenutno je akcija da sve pošiljke iznad 190 kn Dobre ljekarne dostavljaju besplatno!

Više o specijalnim pogodnostima dostave ljekarni,  drugim aktualnostima, popustima i pogodnostima Dobrih ljekarni saznajte na Facebook stranicama ili u ljekarnama.

 

Ljekarne u Trilju, Slanom, Župi Dubrovačkoj, Rakovici, Cisti Provo

Osim u webshopu, sve ove pripravke i preparate možete pronaći i u ljekarnama u Trilju, Slanom, Župi Dubrovačkoj, Rakovici i Cisti Provo gdje možete naručeno i preuzeti ili na licu mjesta dobiti savjete od ljekarnika. Naravno, dostavljaju naručeno po cijeloj Hrvatskoj.

Kontakt Zdravstvene ustanove Ljekarne Čović-Pavišić

WWW: www.dobreljekarne.hr
Facebook: dobreljekarne
E-mail: webshop@dobreljekarne.hr

Pripravci i preparati na bazi prirodnih bilja, za zdravlje mišića, kostiju i zglobova, otklanjanje tegoba, bolova, prehlada, alergija, Dječja prehrana, oprema, njega i tegobe, Kompletni dodaci prehrani, Popusti kod online kupovine u webshopu, Dobre ljekarne - webshop potvrđen od HALMED-a, Ljekarne u Trilju, Slanom, Župi Dubrovačkoj, Rakovici, Cisti ProvoRavnatelj
Adresa: Majstora Radonje 14/3, 10000 Zagreb
telefon/fax: 01/3842-450
mail: ured@dobreljekarne.hr

Sjedište Trilj i ljekarna

Adresa: Trg Bana Josipa Jelačića 2, 21240 Trilj
Telefon/fax: 021/832-023
E-mail: trilj@dobreljekarne.hr
Radno vrijeme
pon.-sub.: 08:00-20:00, ned.: 08:00-13:00h

Ljekarna Cista-Provo

Dobre Ljekarne u Trilju, Slanom, Župi Dubrovačkoj, Rakovici, Cisti ProvoAdresa: Franje Tuđmana 5, 21256 Cista Provo
Telefon/fax: 021/722-024
Mail: cistaprovo@dobreljekarne.hr
Radno vrijeme
pon.-sub.: 08:00-20:00, ned.: ne radi

Ljekarna Slano

Adresa: Obala Stjepana Radića 9, 20232 Slano
Telefon/fax: 020/333-562
Mail: slano@dobreljekarne.hr
Radno vrijeme
ljetno (15.4.-15.10.): pon.-pet.: 8:00-21:00h, sub.: 8:30-13h i 17-21h, ned.: ne radi
zimsko (15.10.-15.4.): pon.,sri.,čet.pet.: 8:00-15:00h, uto.: 13:00-20:00, sub.: svaka 2. i 4. u mjesecu 8:00-13h, ned.: ne radi

Ljekarna Rakovica

Adresa: Rakovica 32, 47245 Rakovica
Telefon/fax: 047/ 600-041
Mail: rakovica@dobreljekarne.hr
Radno vrijeme
pon.-čet.: parnim datumima 08:00-15:00h, neparnim datumima 13:00-20:00h
pet.: 08:00-15:00h, osim 3.petka u mjesecu 13:00h-20:00h
sub.: svaka 1. i 3. u mjesecu od 08:00-13:00h
ned.:  ne radi

Ljekarna Župa Dubrovačka

Adresa: Put Dragovoljaca domovinskog rata 19, Mandaljena, 20207 Mlini, Župa Dubrovačka
Telefon:  020/690-659
Mail: zupadubrovacka@dobreljekarne.hr
Radno vrijeme
ljetno (15.4.-15.10.): pon.-pet.: 7:00-21:00h, sub.: 7:30-15h, ned.: ne radi
zimsko (15.10.-15.4.): pon.-pet.: 7:00-20:00h, sub.: 7:30-15h, ned.: ne radi

 

Dobre ljekarne, ljekarne i webshophttps://i2.wp.com/eco.centarnet.com/wp-content/uploads/2017/11/dobre-ljekarne-webshop-pripravci-preparati-bazi-prirodnih-bilja-djecja-prehrana-kompletni-dodaci-prehrani-kozmetika-popusti-trilj-slano-zupa-dubrovacka.jpg?fit=550%2C289https://i2.wp.com/eco.centarnet.com/wp-content/uploads/2017/11/dobre-ljekarne-webshop-pripravci-preparati-bazi-prirodnih-bilja-djecja-prehrana-kompletni-dodaci-prehrani-kozmetika-popusti-trilj-slano-zupa-dubrovacka.jpg?resize=150%2C150CentarnetBaza poduzetnikaBiljne i poljeprivredne ljekarneAlergije,kozmetika,Ljekarne,šamponi,stres,Webshop
Webshop Dobre ljekarne je potvrđen od HALMED-a, a često organiziraju prodajne akcije i popuste u svom webshopu kod online kupovine. Nude širok asortiman pripravaka i preparata na bazi prirodnog bilja. Pripravci i preparati na bazi prirodnog bilja Dobre ljekarne su svoj asortiman odabrale prema kriteriju: što više pripravaka na bazi prirodnih...