Salon za masažu Beta se nalazi u ulici Marina Tartaglie 20, na Malešnici u Zagrebu. Ovaj salon ima veliki broj preporuka od zadovoljnih klijenata. Aromamasaža, klasična, masaža za žene i muškarce ili masažni anticelulitni program su programi ovog kvalitetnog salona.

Aromamasaža od strane školovanog aromaterapeuta - relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima, klasična masaža - pomoć za probleme s kralježnicom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka, anticelulitna masaža za efikasno rješavanje problema s celulitom, masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, kvalitetna masaža, akcijske cijene masaže u Zagrebu, Salon za masažu Beta na Malešnici u Zagrebu

Aromamasaža od strane školovanog aromaterapeuta – relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima

Aromamasaža, aromatska masaža ili aroma masaža spaja dvije tehnike, i to terapiju mirisima eteričnih ulja i terapiju masažom. U aroma masaži se koriste dio pokreta iz klasične masaže, ali sa drugačijim redoslijedom i načinom izvođenja. Aromamasaža od strane školovanog aromaterapeuta - relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima, klasična masaža - pomoć za probleme s kralježnicom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka, anticelulitna masaža za efikasno rješavanje problema s celulitom, masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, kvalitetna masaža, akcijske cijene masaže u Zagrebu, Salon za masažu Beta na Malešnici u ZagrebuOvu masažu provodi školovani aromaterapeut. Kombinacijom mirisa i fizičkog dodira dolazi do ubrzanog protoka limfe i detoksikacijskih procesa u tijelu.

Aroma masaža tretira cijelo tijelo, a dodatnim pritiskanjem točaka na tijelu, licu i vlasištu koje odgovaraju organima u tijelu. Tako se potiče bolji rad organa. Salon za masažu Beta koristi hladno prešana eterična ulja.

Klasična masaža – pomoć za probleme s kralježnicom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka

Klasična masaža je idealno rješenje i pomoć kod problema s kičmom. Klasična masaža je odlična za smanjivanje boli, bolju cirkulaciju, poboljšanje metabolizma, detoksikaciju i antistresni učinak. Aromamasaža od strane školovanog aromaterapeuta - relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima, klasična masaža - pomoć za probleme s kralježnicom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka, anticelulitna masaža za efikasno rješavanje problema s celulitom, masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, kvalitetna masaža, akcijske cijene masaže u Zagrebu, Salon za masažu Beta na Malešnici u ZagrebuOlakšanje i osjećaj opuštenosti su također rezultat klasične masaže, što na kraju svim pozitivnim učincima i pomlađuje tijelo. Klasična masaža se također primjenjuje u sportskoj i medicinskoj masaži.

U konačnici klasična masaža dovodi do boljeg rada svih tjelesnih sustava zahvaljujući boljoj prokrvljenosti i opuštanju mišića.

Masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, kvalitetna masaža

U Salonu za masažu Beta za razliku od ostalih salona masažu leđa prakticiraju raditi 40 minuta (obično traje 30 minuta).

Aromamasaža od strane školovanog aromaterapeuta - relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima, klasična masaža - pomoć za probleme s kralježnicom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka, anticelulitna masaža za efikasno rješavanje problema s celulitom, masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, kvalitetna masaža, akcijske cijene masaže u Zagrebu, Salon za masažu Beta na Malešnici u Zagrebu

Anticelulitna masaža za efikasno rješavanje problema s celulitom

Salon Beta ima jako dobre rezultate kod rješavanja problema s celulitom. Vlasnica Salona Beta nam je potvrdila uspješnost anticelulitne masaže kod svojih klijenata. Anticelulitna masaža je jedna od najefikasnijih načina rješavanja celulita. Za razliku od ostalih anticelulitnih metoda je i najmanje bolna.

Ovom masažom se pomaže odvajanje masnog tkiva od kože i ravnomjerno raspoređivanje te samim tim manjom vidljivosti istog. Anticelulitna metoda utječe i na samu površinu kože i cirkulaciju. Na kraju se dobija zategnutija i elastičnija koža, detoksikacija kroz kožu. U Salonu Beta veliku brigu posvećuju pravilnoj primjeni anticelulitne masaže zbog smjera protoka limfe.

Akcijske cijene masaže u Zagrebu

Raspitajte se o povoljnim paketima i čestim akcijama koje nudi salon.

Ovaj salon ima veliki broj zadovoljnih klijenata, a njihove preporuke su dovoljan razlog da i vi to postanete. Javite im se na dolje navedene kontakt podatke.

Salon za masažu Beta na Malešnici u ZagAromamasaža od strane školovanog aromaterapeuta - relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima, klasična masaža - pomoć za probleme s kralježnicom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka, anticelulitna masaža za efikasno rješavanje problema s celulitom, masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, kvalitetna masaža, akcijske cijene masaže u Zagrebu, Salon za masažu Beta na Malešnici u Zagreburebu

Salon Beta j.d.o.o.
Ulica Marina Tartaglie 20
Kvart: Malešnica
10000 Zagreb, Hrvatska
Tel.: 091/946-7154
e-mail: kus.elizabeta@gmail.com
facebook: Salon-Beta-160766868004505
instagram: salonbeta
iz sve snage: Salon za masažu Beta

 

Aromamasaža od strane školovanog aromaterapeuta - relax masaža hladno prešanim certificiranim eteričnim uljima, klasična masaža - pomoć za probleme s kralježnicom, smanjivanje boli, poboljšanje cirkulacije, metabolizma, detoksikacije i antistrenog učinka, anticelulitna masaža za efikasno rješavanje problema s celulitom, masaža leđa i cijelog tijela za žene i muškarce, kvalitetna masaža, akcijske cijene masaže u Zagrebu, Salon za masažu Beta na Malešnici u Zagrebuhttps://i2.wp.com/eco.centarnet.com/wp-content/uploads/2018/03/aromamasaza-aromaterapeuta-klasicna-masaza-anticelulitna-masaza-celulitom-leda-tijela-zene-muskarce-kvalitetna-akcijske-cijene-masaze-zagrebu-salon-masazu-beta-malesnici.jpg?fit=550%2C289https://i2.wp.com/eco.centarnet.com/wp-content/uploads/2018/03/aromamasaza-aromaterapeuta-klasicna-masaza-anticelulitna-masaza-celulitom-leda-tijela-zene-muskarce-kvalitetna-akcijske-cijene-masaze-zagrebu-salon-masazu-beta-malesnici.jpg?resize=150%2C150CentarnetBaza poduzetnikaWellnessAnticelulitna masaža,Antistres,Bol u leđima,Detoksikacija,eterična ulja,Masaža,Metabolizam,Poboljšanje cirkulacije,Zagreb,Zagreb - Malešnica
  Salon za masažu Beta se nalazi u ulici Marina Tartaglie 20, na Malešnici u Zagrebu. Ovaj salon ima veliki broj preporuka od zadovoljnih klijenata. Aromamasaža, klasična, masaža za žene i muškarce ili masažni anticelulitni program su programi ovog kvalitetnog salona. Aromamasaža od strane školovanog aromaterapeuta - relax masaža hladno prešanim...